Kontorbelysning og erhvervsbelysning til din virksomhed

conceptlight er en veletableret belysningsvirksomhed til det danske erhvervsliv. Vi tilbyder leverance, salg og rådgivning omkring kontorbelysning og erhvervsbelysning. conceptlight er beliggende i København Ø, men vi tilbyder kontorlys, design and construction og andre professionelle belysningsløsninger for eksempelvis hoteller, kontorer, virksomheder, ambassader og ejendomsselskaber på Sjælland og i resten af landet.

Vi samarbejder med arkitekter, rådgivende ingeniører og el-installatører i forbindelse med vores professionelle kontorbelysning og andre belysningsløsninger.

For at finde den rigtige løsning med kontorlys til din virksomhed tilbyder vi lysberegninger. Vi er specialister i at levere komplet kontor- og erhvervsbelysning, der er tilpasset vores kunders behov.

Kontorlys i alle prisklasser fra anerkendte producenter

Vi kombinerer funktionalitet, design og æstetik, der passer til dit budget. Vores typer kontorlys er såkaldte value for money-produkter, det vil sige produkter til den rigtige pris og af den rette kvalitet. Vi har markedets bredeste og dybeste sortiment af kontorlys i alle prisklasser. Af producenter af kontorbelysning og erhvervsbelysning kan blandt andet nævnes VM Elektro, ENLIT, ONOK og Planlicht. Se flere producenter her.

Kontakt os for kontorbelysning eller anden erhvervsbelysning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 40 03 eller e-mail info@conceptlight.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores belysningsløsninger. 

conceptlight A/S     |   Ryvangs allé 10 - 2100 København Ø.     |   Tlf.: ​70 25 40 03​   |   info@conceptlight.dk

​Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.​