Velkommen til conceptlight

conceptlight er en dynamisk og nytænkende virksomhed.

Vi beskæftiger os med salg og projektering af moderne belysning passende til enhver indretning. Det er vores mål at levere professionelle belysningsløsninger, som er tilpasset vores kunders behov, hvad enten det gælder total indretning af kontorlokaler og forretningslokaler eller opgradering/forbedring af eksisterende belysning.

​Vores samarbejdspartnere

conceptlight samarbejder ydermere direkte med arkitekter, rådgivende ingeniører og total entreprenører.

Som kunde hos conceptlight kan du med fordel indgå faste leveringsaftaler om bordlamper til arbejdspladser samt anden standardbelysning.

En sådan aftale vil med sikkerhed garantere dig en pålidelig og konkurrencedygtig leverandør. conceptlights sortiment repræsenterer et bredt udvalg af de førende europæiske producenter af professionel designbelysning. På den måde kan vi altid udarbejde en løsning, som passer til netop din individuelle opgave.

Vores erhvervskonsulenter rykker ud med kort varsel og tilbyder dig et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi sammen kan definere dit lysbehov.​

conceptlight bestræber sig på at skabe den helt rigtige lysløsning for den virksomhed, som ønsker et stærkt image eksternt såvel som internt.​

conceptlight A/S     |   Ryvangs allé 10 - 2100 København Ø.     |   Tlf.: ​70 25 40 03​   |   info@conceptlight.dk

​Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.​